Elektriciën

Bent u op zoek naar een goede elektriciën in Leiden? Bij Habouw zit u goed. Wij zijn een allround onderhoudsbedrijf met de benodigde elektrotechnische kennis in huis.

Elektricën voor de particuliere klant

Uw huis is u waarschijnlijk dierbaar. Daarom is het verstandig om niet zomaar iedereen er aan te laten klussen. Dat geldt voor veel klussen, maar voor elektrotechnische kwesties in het bijzonder. Een electriciën die zijn vak niet verstaat kan een gevaar betekenen voor u en uw gezin. Schakel daarom altijd een ervaren vakman in om er zeker van te zijn dat de klus goed wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om een electriciën, timmerbedrijf of onderhoudsbedrijf. Habouw zal ook uw project in goede banen leiden.

Elektricën voor de zakelijke klant

Een bedrijfsinstallatie is vaak heel anders dan een huisinstallatie. Soms wordt er gewerkt met zware apparatuur, of zijn er veel werkplekken. U kunt zich voorstellen dat dit een andere manier van installeren van elektra vraagt. Daarom is het verstandig om hier een ervaren elektriciën bij te halen. Habouw is de juiste electriciën in Leiden als het gaat om een gedegen bedrijfsinstallatie, voor onder andere kantoren, winkelpanden en werkplaatsen.

Zoekt u ook een electriciën in Leiden?

Neem contact op met Habouw om uw wensen te bespreken. Wij komen graag kennismaken. 

Maak direct een afspraak >>