Timmerbedrijf

Timmerbedrijf Habouw is, met al ruim 30 jaar ervaring in het timmervak, de juiste keuze als het gaat om vakkundig timmerwerk, voor zowel grote als kleine timmerwerkzaamheden. 

Al ruim voordat het timmerbedrijf werd opgericht werkte Marco van Haalem, eigenaar van Habouw, als timmerman. In deze jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan in alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Denk daarbij aanverbouwingen, restauraties, op- en aanbouwen, dakkapellen en diverse timmerwerken in de tuin, zoals het bouwen van schuren en het plaatsen van schuttingen en beschoeiingen.

Timmerbedrijf Habouw is een heel allround timmerbedrijf en is met name actief in de Leidse regio. Natuurlijk komen wij ook graag uw klus buiten de regio uitvoeren. Een goed timmerbedrijf zit immers niet op elke hoek van de straat. 

Ambachtelijk timmerbedrijf in Leiden

Met een jarenlange timmerervaring en een passie voor het vak zijn wij altijd in staat uitstekende kwaliteit te leveren. Marco is het timmerbedrijf begonnen met als doel vakwerk leveren voor tevreden klanten. Tot op heden is dat vrijwel altijd gelukt,

Zoekt u een timmerbedrijf?

In dat geval hoeft u niet verder te zoeken. Timmerbedrijf Habouw is een uitstekende keuze. Twijfelt u daar nog aan? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en de situatie ter plaatse op te nemen. Zo weet u met wat voor timmerbedrijf u te maken heeft en krijgen wij een beter beeld van de het project. 

Is Habouw het juiste timmerbedrijf voor u?

Benieuwd of Habouw ook het juiste timmerbedrijf is voor uw klus? Maak gewoon even een afspraak!